
يك ميز ناهارخوري خوب چه ويژگيهايي دارد؟ ميزناهار خوري جديد اين روزها كدامند؟ تنوع ميزها و ترفندهايي كه ميتوانيد براي شناخت يك ميز استاندارد به كار بگيريد، كدام هستند و… در اين بخش از مجله دلتا پاسخ تمام اين سوالات را خواهيم داد.
اندازه
هنگامي كه شما مبل و ميز ناهار خوري انتخاب ميكنيد، بايد فضاي موجود را مورد بررسي قرار دهيد. قبل از خريد ناهار خوري حتما اندازه آشپزخانه را بررسي كنيد. اگر آشپزخانه شما فضاي زيادي ندارد يك ميز ناهار خوري كوچك دونفره خريداري كنيد.
ميز ناهار خوري استاندارد
براي اينكه بتوانيد يك ميز استاندارد را از غير استاندارد تشخيص بدهيد از اين روشها استفاده كنيد. براي تشخيص ميز ناهار خوري استاندارد اول روي صندلي آن بنشينيد اگر بلندي ميز تا قسمت پايين قفسه سينه شما بود و اينكه فاصله آرنج تا بدن بيش تر از ۴۰ سانتي متر باشد ميز ناهار خوري استاندارد است. در غير اين صورت ميز استاندارد نبوده. حتما به اين نكته توجه كنيد چرا كه در ميزهاي ناهار خوري غير استاندارد بدن شما هنگام غذا خوردن راحت نخواهد بود.
صندلي ها
صندلي ميز ناهار خوري استاندارد بايد داراي زاويه ۹۰ درجه بين تشك زيرين با تكيه گاه باشد چرا كه به هضم بهتر غذاي شما كمك ميكند. صندلي ميز بايد حالتي نرم و راحت داشته باشد. سعي كنيد كه صندلي ميز خود را بدون دسته انتخاب كنيد تا هنگام غذا خوردن راحت باشيد.
جنس ميز ناهار خوري
- شخصي كه قصد خريد ميز ناهارخوري دارد، ميخواهد ميزي باكيفيت خريداري كند تا سالها قابليت استفاده داشته باشد. پس كيفيت ساخت ميز و چوب استفاده شده در آن بسيار مهم است.
در بازار چهار نوع ميز نهار خوري وجود دارد:
نهار خوري چوبي
نهار خوري فلزي
نهار خوري mdf
نهار خوري ملامينه
اگر مي خواهيد يك ميز تا سالها براي شما كار كند يك ميز ساخته شده از يك چوب سخت مانند چوب ماهون، گردو، افرا، بلوط و ساج انتخاب كنيد.
طراحي ميز
اگر قرار است ميز و صندلي را جداگانه خريداري كنيد، حتما به اندازه و شكل و طرح آنها توجه داشته باشيد تا با هم جور در بيايند. اگر صندليهاي دسته دار مي خريد، مطمئن شويد كه زير ميز جا مي گيرند و ارتفاع آنها با هم تضاد ندارد. روي صندلي در پشت ميز بنشينيد و فاصله پا و ميز را اندازه كنيد تا كوتاه يا زيادي بلند نباشد. همچنين، زير ميز را نيز كنترل كنيد تا پايه هاي صندلي ها و ميز با هم تداخل نداشته باشند.
ميز ناهار خوري چند نفره بخرم ؟
اندازه ميز و صندليهاي غذاخوري مانند تمام لوازم پذيرايي ديگر نسبت به تعداد افراد خانواده و رفتوآمد مهمان بالا و پايين ميرود. پرفروشترين و زيباترين مدلهاي روز معمولا ۶نفره و ۸ نفرهها هستند. اكثرا ميزهاي جمعوجور و كوچك براي صرف صبحانه و عصرانه در آشپزخانه قرار ميگيرد و ميزهاي بزرگتر در سالن پذيرايي و براي ميهمانها مورد استفاده قرار ميگيرند.
پيشنهاد مطالعه: اگر براي تزيين گوشه پذيرايي به دنبال ايده هستيد، مطلب “راههاي تزيين گوشه پذيرايي” را مطالعه كنيد.