
قلعه هاي مشهور ارمنستان يكي از جاذبههاي ديدني آن است. ارمنستان كشوري زيبا و تاريخي در شمال غربي ايران است كه زماني از مناطق تحت سلطه ايران بهشمار ميرفت و پس از فروپاشي حكومت شوروي بهصورت كشوري مستقل درآمد.
اين كشور بهواسطه موقعيت جغرافيايي و سابقه تاريخي و فرهنگي غني كه دارد، داراي جاذبههاي طبيعي و تاريخي و زيباست كه اين كشور را به يكي از محبوبترين مقاصد گردشگري در منطقه غرب آسيا تبديل كرده است. در اين بخش از مجله دلتا با ما همراه باشيد تا بيشتر درباره اين قلعهها بدانيم.
قلعههاي تاريخي ارمنستان
هر چند ارمنستان كشوري است كه از لحاظ جاذبههاي طبيعي و تاريخي كشوري غني بهشمار ميآيد و گزينههاي متعددي براي گردشگران به منظور بازديد از اين كشور وجود دارد، اما قلعههاي تاريخي آن بهعنوان نمادي از استقامت مردمان ارمني در طول تاريخ بهشمار ميآيند كه ديدن آنها خالي از لطف نيست.
قلعه دشتادم
اين قلعه زيبا و باستاني تاريخ محصور شده در سنگ است. اين قلعه كه تصويرگر خوبي از تاريخ براي بازديدكنندگان از آن است بسيار شبيه لوكيشن فيلمهاي قرون وسطايي است.
قلعه دشتادم يكي از قلعههاي ارمنستان است كه بهترين گزينه و انتخاب براي افرادي است كه به جستوجو و كاوش در دنياي پر رمز و راز علاقه دارند.
قلعـه آمبرد
قلعه آمبرد يكي از قلعه هاي مشهور ارمنستان است كه به قلعهاي در ابرها شهرت دارد. اين شهرت بهعلت ارتفاع بسيار بالاي مكان بناي اين قلعه است كه ۲۳۰۰ متر از سطح دريا بالاتر است و به همين دليل قلعهاي در ابرها نام گرفته است.
حمله سلجوقيان، مغولها، تاتارها در طول تاريخ به اين سرزمين باعث شده است كه قسمتهاي بسياري از اين قلعه دستخوش نابودي و ويراني شود.
قلعه كاكاوابرد
استان آرارات ميزبان يكي ديگر از قلعه هاي مشهور ارمنستان است. اين قلعه كه ديوارهاي مستحكمي داشته جزء معدود قلعههاي تاريخي در ارمنستان است كه بناي آن تقريبا سالم باقي مانده است.
افسانههاي متعددي مانند كشيشي كه مردم را شفا داده و يا زندانيهايي را كه به پرنده تبديل كرده بود تا بتوانند آزاد باشند، از جمله افسانههايي است كه در مورد قلعه كاكاوابرد وجود دارد و آن را براي گردشگران و بازديدكنندگان عجيب و مرموز كرده است.
قلعه باغبرد
بخش عمدهاي از اين قلعه تاريخي نيز در گذر زمان ويران شده و تنها چند ديوار و برج از بناي اين قلعه باشكوه باقي مانده است. ويژگي منحصربهفرد اين قلعه، ساخت تونلهاي زيرزميني در آن بود كه از اين تونلها در زمان محاصره باغبرد استفاده ميشد. يكي ديگر از ويژگيهاي اين قلعه لولههاي خاكي بود كه با استفاده از آن آب شيرين به داخل قلعه منتقل ميشد.
پيشنهاد مطالعه: براي خواندن مطالب بيشتر به سفر به دروازه جهنم، تجربه باورنكردني مراجعه كنيد.
با مجله گردشگري دلتا همراه باشيد.
راهنمای سفر به ارمنستان، هزینه، جاذبه ها، غذاها و نکات سفر
کشور ارمنستان از لحاظ جغرافیایی در مرز میان آسیا و اروپا یعنی بین دریای خزر و دریای سیاه واقع شده است. این کشور از شمال با گرجستان، از شرق با جمهوری آذربایجان، از غرب با ترکیه (ترکی استانبولی) و از جنوب با ایران و نخجوان هم مرز است. از آنجایی که این کشور با ایران هم مرز است راه های سفر کردن به آن بسیار آسان است، شما میتوانید با اتوبوس و یا اتمبیل شخصی به این کشور سفر کنید. قدمت تاریخی این کشور و طبیعت زیبای آن موجب جذب گردشگران زیادی به خصوص ایرانیان شده است. در این مقاله هر آن چیزی که باید در سفر به ارمنستان بدانید ذکر شده است. جاذبه های گردشگری، هزینه های سفر شما و فرهنگ مردم ارمنستان را به طور جامع شرح دادیم.