
اكثر گردشگران دوست دارند كه از شلوغي و سر و صداي شهر فرار كرده و براي مدتي وقت خود در مكاني آرام سپري كنند. اگر شما هم از اين دسته از افراد هستيد، پيشنهاد ميكنيم به شهر مينياپوليس ايالات متحده برويد. در اين شهر اتاقي وجود دارد كه به عنوان ساكتترين نقطه جهان شهرت پيدا كرده است. البته از نظر برخي، سكوت اين اتاق اصلا آرامشبخش و لذت بخش نيست. با ما در مجله دلتا همراه باشيد تا با ساكت ترين نقطه جهان در مينه سوتا آشنا شويد.
ساكت ترين نقطه جهان در مينه سوتا
در واقع اين اتاق، بخشي از آزمايشگاه اورفيلد در مينه سوتا ميباشد. داخل اين اتاق بسيار ساكت است و تحمل آن بيشتر از ۴۵ دقيقه امكانپذير نيست. يكي از علايق آقاي استيو اورفيلد، بنيانگذار اين آزمايشگاه اين است كه تاثير صدا و به ويژه سكوت بر احساس راحتي و آسايش مردم را بررسي كند. آقاي استيو اورفيلد در مصاحبه اي در مورد ساكتترين نقطه جهان اين چنين گفت:
نشستن در اتاق تاريك كه در ساكتترين نقطه جهان قرار دارد، در واقع يك چالش است. اكثر افراد نميتوانند در مدت زمات زيادي اين حجم از سكوت را تحمل كنند. طولانيترين زماني كه كسي توانسه در اين اتاق بماند، ۴۵ دقيقه بوده است. شما زماني كه در اين اتاق بشينيد، علاوه بر صداي ضربان قلب، ميتوانيد صداي ششهايتان كه از هوا پر و خالي ميشوند و حتي صداي قار و قور بلند شكمتان را بشنويد.
هدف از ساخت ساكتترين نقطه جهان چيست؟
هدف از ساخت اين اتاق اين بوده كه شركتها و كمپانيهاي مختلف، محصولاتشان را در اين اتاق مورد آزمايش قرار بدهند و بلندي صداي آنها را اندازهگيري كنند. هم چنين سازمان فضانوردي ناسا هم فضانوردانش را به اين اتاق ميفرستد تا خود را براي تحمل سكوت فضا آماده كنند. ممكن است اين اتاق براي شما بسيار آزاردهنده باشد ولي بسيار پر كاربرد است. طبق گفته آقاي اورفيلد اين اتاقها براي تست كردن وسايل و ابزارآلات ميباشد نه انسانها. مثلا استيو كسي، يكي از مشتريان دائمي اين اتاق بوده كه بيصداترين يخچال در آمريكا را ساخته است. او هر سال جديدترين محصول اين شركت را براي اندازهگيري ميزان بلندي و سر و صداي آن به اين اتاق ميآورد.
هيچ كس بيش از ۴۵ دقيقه نمي تواند در اين اتاق بماند!
افرادي كه وارد ساكتترين نقطه جهان ميشوند، بعد از مدتي صداي ضربان قلب خود را ميشنوند و ممكن است در جهتيابي و حتي ايستادن هم دچار مشكل شوند. جالب است بدانيد كه ايستادن، راه رفتن و جهت يابي انسانها به سر و صداهاي اطراف بستگي دارد.
اورفيلد در رابطه با اين ويژگي عجيب اتاق بدون پژواك ميگويد:
انسانها بر اساس صداهايي كه ميشنوند، جهتيابي ميكنند و ميتوانند، راه بروند. در اصل در يك اتاق ساكت، امكان جهتيابي وجود ندارد و همين باعث سردرگمي افراد ميشود.
پيشنهاد مطالعه: شما را دعوت ميكنيم به مطالعه مطلب ارزشمند شهر اسرارآميزي كه با جادو به وجود آمده!