ديدني هاي بانه؛ بازار مرزي ايران

۴۴ بازديد
بانه شهري مرتفع در استان كردستان است كه به دليل قرارگيري در ميان طبيعت بكر كوهستان، ديدني‌هاي بسياري براي طبيعت دوستان دارد.
ديدني هاي بانه

از بانه عموما به‌عنوان يك بازار مرزي ياد مي‌شود كه واردات و صادرات در اين شهر رونق خاصي به آن داده است؛ اما طبيعت بكر اين منطقه نيز زبانزد است. اين شهر جنگل‌هاي طبيعي و بزرگ بلوط دارد. اگر به قصد خريد به اين شهر سفر مي‌كنيد، فراموش نكنيد تا از جاذبه‌هاي طبيعت آن نيز ديدن كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با ديدني هاي بانه بيشتر آشنا شويد.

غار شوي

غار شوي كه در ميان طبيعت دوستان و غارنوردان شهرت بالايي دارد، در نزديكي شهر بانه واقع شده است. اين غار در روستايي با همين نام قرار دارد. ارتفاع دهانه ورودي غار حدود يك متر و عرض آن حدود دو متر است كه نسبتا دهانه‌ايي كوچك دارد. پس از ورودي از دهانه غار و گذر از چند متر مسير افقي، پرتگاهي قرار دارد كه در سمت راست آن با شيبي تند و طولاني به شعبه اصلي غار منتهي مي‌شود.

ديدني هاي بانه غار شوي

كوه آربابا

كوه آربابا در استان كردستان با ارتفاع حدود دو هزار متر از نمادهاي زيبايي و حماسي بانه است كه مردم اين شهر از آن براي گذران اوقات فراغت خود استفاده مي‌كنند. داستان‌هاي گوناگوني از علت نام‌گذاري اين طبيعت مطرح است كه هيچ كدام سنديتي ندارد.

كوه آربابا

پارك‌هاي كوهستاني دوكانان و پيرمراد

پارك‌هاي كوهستاني دوكانان و پيرمراد در نزديكي يكديگر روي دامنه كوه آربابا واقع شده‌اند. اين دو پارك كوهستاني مشرف به شهر بانه هستند. هر ساله نمايشگاه صنايع دستي اين منطقه در اين پارك‌هاي كوهستاني برگزار مي‌شود. در گذشته اهالي شهر از پارك پيرمراد به‌عنوان زيارتگاهي استفاده مي‌كردند و هر چهارشنبه به زيارت پيرمراد مي‌رفتند.

درياچه سد بانه

درياچه سد بانه در مسير جاده سقز به بانه قرار دارد كه طبيعت و پوشش گياهي اطراف آن، زيبايي خاصي به اين درياچه بخشيده است.

درياچه سد بانه

روستاي شوي

روستاي شوي از قديمي‌ترين و پرجمعيت‌ترين روستاها و از ديدني هاي بانه محسوب مي‌شود كه در شمال غربي آن واقع شده است. بزرگ‌ترين دشت بانه، دشت شوي نيز در اين روستا قرار دارد. همچنين اين روستا پرآب‌ترين بخش اين ناحيه به شمار مي‌رود. طبيعت بكر، چشمه مركزي شوي، غار شوي و رودخانه نژو از جاذبه‌هاي ديدني اين روستا است.

روستاي شوي

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با جاذبه‌هاي گردشگري بيشتر “تفريحات درياچه زريوار مريوان” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.