درختي به وسعت يك جنگل!

۳۷ بازديد

در هر كشوري حداقل يك جاذبه وجود دارد  كه حرف و حديث‌هاي زيادي پيرامونش گفته مي‌شود  و در جاهاي ديگر به عنوان  يك بلوف و دروغي اغراق آميز ياد شود. اين مكان در برزيل به درخت كاشويي  (بادام هندي) تعلق دارد كه در ايالت ريو دِ گرانده شمالي واقع شده است.

بزرگ ترين درخت كاشو در جهان

اين درخت كه كاشوي پيرنجي (Cashew of Pirangi) يا بزرگ ترين درخت كاشو  در جهان نام دارد در سال ۱۹۹۴ اين عنوان را در گينس از آن خود كرد. اما اين  درخت ۱۴۰ ساله تفاوت اساسي با ساير درختان عظيم الجثه دارد و آن عرض  پهناورش است كه از دور و نماي بالا بيشتر شبيه به يك پارك جنگلي است تا يك  درخت تنها! در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد تا حقايقي جالب از اين درخت اعجاب‌آور كشف كنيد.

بزرگ ترين درخت كاشو در جهان در برزيل

چطور يك درخت بادام هندي تا اين اندازه بزرگ مي‌شود؟

قطعا بزرگ‌ترين سوالي كه ذهن آدم را به خود مشغول مي‌كند سايز اين درخت  است. اين كاشوي برزيلي حدود ۸۳۶۱ متر مربع بزرگي دارد و محيطي را اشغال  كرده است كه جاي آن مي‌توان ۷۰ درخت بادام هندي معمولي را پرورش داد. اما  چطور ممكن است كه يك درخت چند ده برابر از سايز عادي خود بزرگ شود؟ و چگونه  ممكن است يك درخت، تبديل به يكي از برترين هاي گردشگري از ديد ركوردهاي گينس شود؟

پاسخ اين سوال به ژنتيك منحصر به فرد اين گياه باز مي‌گردد. در مورد  بزرگ ترين درخت كاشو در جهان ، دو مورد ژنتيكي غيرمعمول ديده مي‌شود كه در  ديگر درخت‌هاي بادام هندي وجود ندارد.

درخت كاشوي پيرنجي

– نخست اينكه درخت Maior Cajueiro به صورت افقي رشد مي‌كند و اين ويژگي  سبب مي‌شود كه نيروي جاذبه شاخه‌هايش را به خاك نزديك كند. پس از برخورد  ساقه به خاك، اين درخت كاشو در زمين ريشه مي‌كند و شاخه هاي ديگري از آن  مي‌رويد. اين اولين ناهنجاري ژنتيكي اين درخت است كه موجب شده همانند يك  زمين فوتبال بزرگ شود.

– دومين دليل كه از  ناهنجاري نخست نيز نشأت مي‌گيرد اين است كه انتظار  مي‌رود با ريشه كردن شاخه‌ها در زمين، درخت مذكور به رشد افقي خود ادامه  دهد، اما پس از ريشه كردن در خاك دوباره با همان ناهنجاري ژنتيكي نخست (رشد  به صورت افقي) بزرگ مي‌شود و اين چرخه را ادامه مي‌دهد.

پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه بيشتر درباره جاذبه هاي ديدني برزيل، جايي كه بيابان به استقبال اقيانوس مي‌رود! را مطالعه كنيد.

 

همچنين بخوانيد:

غار سهولان؛ لانه‌ي كبوترها! 

عميق ترين غار دنيا كجاست؟ 

سمي ترين نقطه كره زمين! 

عجيب‌ترين موزه‌هاي جهان 

با مجله گردشگري دلتا همراه باشيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.